keskiviikko 22. tammikuuta 2014

Asioita, jotka sopivat kategoriaan "Rakkautta ensisilmäyksellä"

Noin yleisesti ottaen erittäin paljon mua miellyttänyt ja edelleen miellyttävä "joka paikan" (kitti)putki AF-S DX VR Zoom-Nikkor 18-105mm f/3.5-5.6G ED on lomansa ansainnut, totisesti. Luulenpa, että siitä ensimmäisestä kunnon lomasta saattaa tulla kerralla aika hyvän mittainen. ;) Ystäväni Valovoima, let's rock'n'roll!







4 kommenttia:

  1. Aaah, 85mm f/1.8 on kyllä rakkaus <3 Itellä ei sitä oo, mutta oon lainaillut poikkikselta. Ja tietty täyskennosessa rungossa se on sama ku kroppikennossa 50mm..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Erittäin hyvä on kyllä. :) Sisäkuvauksessa tuppaa vaan olemaan vähän haasteellinen, cropin nokallahan tosta tulee about 127mm eli pitäis olla enemmän tilaa peruutella kauemmas kohteesta ku mitä monesti sisällä on. Aika paljon on siis tallessa kuvia kissojen ja koirien päänupeista, vaan ehkä joku päivä sekin ihme tapahtuu, että saa hyppysiinsä sen täyskennosen. Sitä saa tosin ootella. :p

      Poista
    2. Jep, on siinä haasteensakin. Mutta esim. tapahtumakuvaamisessa ihan loistava! Kuitenkin sen verran valotehoa suhteessa hintaan (en siis nyt huomioi varsinaisia telejä, koska niiden hinta suhteessa valovoimaan menee käsittämättömäksi ja teknisesti osittain mahdottomaksi), että pärjää vallan hyvin sisätiloissakin, esim. messuilla tms.

      Poista
    3. Saa nähä milloinka tulee lähettyä ns. tapahtumakuvailemaan, itellä ku esim. toi keikoillakäymisharrastus on pahasti hiipunu, mut esim. joku koiranäyttely tai vastaava vois tulla kyseeseen. Täytyy koittaa keksiä jotain ja katella mitä kuvaamisen arvosta tässä lähistöllä tapahtuu. :) Ja huh niitä teleputkien karmeita hintoja... Käytettyjen tarjontaa voi onneks aina seurailla.

      Poista