torstai 2. tammikuuta 2014

Alkuräjähdys

Heippa vaan sinä, joka olet tämän tuoreen Nikonisti-valokuvablogini äärelle eksynyt! :) En tiedä mitä kautta tänne löysit, mutta kiva kun kävit ja tervetuloa toki uudemmankin kerran. Kommentoidakin saa, wink wink... Useamman vuoden ajan erilaisia teemoiltaan sekalaisia blogeja ylläpitäneenä iski tosiaan tunne, että nyt on rehdin valokuvablogin aika. Olen täysin itseoppinut, kakarasta saakka kamera kourassa tallustellut harrastelijakuvaaja, joka kuvailee ihan vaan kuvaamisen ilosta toivoen vaivihkaa jopa kehittyvänsä lempiharrastuksessaan. Pääasiallisina kuvauskohteinani toimivat Karvahelvetti-blogin puoleltakin tutut elukat, kaksi kissaa ja koira, mutta myös luonto noin ylipäätään sekä erityisesti suomalainen järvimaisema viehättävät suuresti. Tämän blogin myötä kuvausintoni toivottavasti vain kasvaa kasvamistaan ja innostun etsimään aivan uudenlaisia kuvauskohteita noiden suosikkikohteideni rinnalle.

Mutta pidemmittä puheitta,  aloittakaamme blogin taival räjähtävästi eli katselemalla kerralla aivan liian monta kuvaa menneen vuodenvaihteen ilotulitussessioista. Kuvat on kuvattu jalustaa apuna käyttäen. Kamerana toimi Nikon D90, putkena AF-S DX VR Zoom-Nikkor 18-105mm f/3.5-5.6G ED. Eniten käyttämäni kombo, siis.



































4 kommenttia:

  1. Eka!

    Mielenkiinnolla jään seurailemaan, sillä sain Joulupukilta järjestelmäkameran (Nikon D3200, kiva aloittelukamera). Pukki oli vissiin sitä mieltä, että meidän ikiliikkujista tarvitaan vähän laadukkaampia kuvia. ;) Olen ihan täysi noviisi, amatööri, n00b, joten käyn sit täältä hakemassa vähän oppia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ooh, kommentti! Ja onnea ykkössijasta! :p Ja hienoa, että just Nikon, koska sitte saatan joskus jopa tietää jostain jotain, vaikka aika nyyppähän mäkin teknisen osaamisen puolella oon, joten melkein ekana kannattaa konsultoida Googlea eikä mua, jos on jotain ongelmia. ;) No ei, ainahan toki voin vähintäänki yrittää jelpata, jos on kysyttävää. Kannattaa muuten hommata heti alkuunsa ulkoinen salama, ellei sulla oo jo, sillä ikiliikkujan sisälläolokuvista tulee heti tuhat kertaa kivempia, ku sillä kiinteällä "peura ajovaloissa" -salamalla, jota itekään en käytä ikinä.

      Poista
  2. Mahtavat rakettikuvat, uuuh! Ei ihan meikän järkkärillä tollasia saiskaan, kade! Kauniita kuvia myös muuten, kissakuvatkin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti kommentista! :)

      Niin, ellei huomioi tota jokaisessa kuvassa pahasti eessä olevaa männyn perskelettä. Sen siitä saa, ku ei jaksa jalkautua maan tasolle, vaan tönöttää koko kuvaussession ajan paikallaan. :p Jos sitä ens vuodenvaihteessa jaksais sitte, virheistään oppineena. Mikä se sun järkkäri olikaan malliltaan? Oli mikä oli, en menis ollenkaan vannomaan, etteikö silläki tommosia sais. Jalustaa vaan virittämään ja koittamaan heti, ku siellä joku rakettitapahtuma seuraavan kerran on. :)

      Poista